Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages<12
Options
Go to last post Go to first unread
User: Nu_B
#11 Posted : Tuesday, May 25, 2010 4:13:56 AM(UTC)
DJTV wrote:
I have the same issue too. My LT is Sony Vaio Core2 Duo T6600 4Gb Ram ATI 512MB VRAM with HDMI out. I fed the signal to the TV through HDMI/DVI on the TV and the sound out from the LT Headphone to the PC Speakers. Every time I change the song (ie: next song on CUE) While the song is loading, the humming noise is very noticeable. I went out and bought External Sound card, the noise was cut down a little bit, but the noise still there when you feed it into the Mixer/Amp. The only time I can cut it down to minimum is when I lower the TKaraoke Volume and crank up the amp a bit more.

May be the TKaraoke sound codecs or plugins need to be check? Just my observation. Have fun with your TKaraoke while it last.

Thank you.

BTW, I used the same laptop to DJ using Numark CUE SW and the sound came out nicely without any hum.

Very interesting.
Did you monitor the Mixer Input LEDs?
[confused]
Make sure the Mixer Input Signals never reach "Red LED" ... during play back
My PC fights cancers
http://folding.stanford.edu/
UserPostedImage
Users browsing this topic
Guest
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


Powered by YAF. Customized for TKaraoke. Privacy Notice